انواع درگاه های پرداخت دلاری کدام اند؟

درگاه های پرداخت دلاری به دو نوع مستقیم و واسط تقسیم می شوند که هر کدام از این دو نوع، شیوه های متفاوتی دارند. مثلا استفاده از یک درگاه واسط مثل پی پال معایبی دارد که اگر از آن اطلاع ندارید در مورد آن بخوانید و با آن آشنا شوید.

درگاه های مستقیم و واسط معمولا بسته به نوع کسب و کار شما انتخاب می شوند. در ادامه در مورد اینکه کدام درگاه را انتخاب کنید و بهترین درگاه پرداخت دلاری برای شما کدام است، صحبت می کنیم.

تفاوت درگاه ها و بهترین درگاه ها

در حال حاضر 4 شرکت در ایران در حال ارائه خدمات درگاه پرداخت دلاری هستند که به تفکیک در مورد مزیت ها و معایب هر کدام توضیح می دهیم:

1- شرکت آنلاین گیت:

شرکت آنلاین گیت از سال 1394 در حال ارائه خدمات به شرکت های ایرانی بود که آن شرکت ها به نمایندگی از آنلاین گیت، درگاه پرداخت پی پال و وریفای بیزینس ارائه می دادند. پس از تحریم های سال 1398 آمریکا، آنلاین گیت ارائه خدمات خود را از امارات متحده عربی قطع کرد، و به تبع آن شرکت هایی هم که در ایران به نمایندگی و واسطه، درگاه های پرداخت ارائه می دادند، از ارائه خدمات جلوگیری کردند.

اما چندی بعدی، در سال 1399، پس از آنکه مدیرعامل شرکت MWL امارات که در واقع هلدینگ اصلی شرکت آنلاین گیت بود، به ایران آمد و با رئیس سازمان مقررات و ارتباطات رادیویی ایران، دکتر امیر ناظمی دیدار کرد، راهکاری برای دور زدن تحریم های مالی و ارائه درگاه پرداخت انحصاری به استارتاپ ها و شرکت های ایرانی ارائه کرد.

این اولین بار بود که یک شرکت ایرانی می توانست یک درگاه پرداخت مستقیم دلاری روی وبسایت خود داشته باشد و هیچ نگرانی از بابت مسدود شدن و بلوکه شدن دارایی هایش نداشته باشد.

2- شرکت ایرانیکارت:

ایرانیکارت هم در سال 1392 فعالیت خود را در شهر اصفهان آغاز کرد و در ابتدا راهکارهای بسیار هوشمندی برای تبادلات دلاری و ارزی با خارج از ایران ارائه داد. اما همچون شرکت های دیگر ایرانی پس از مدتی و با آمدن رئیس جمهور جدید آمریکا خدمات آنها هم کاهش یافت.

ایرانیکارت در زمینه ارائه سرویس های پرداخت پی پال، بازکردن حساب پی پال و وریفای کردن، افتتاح حساب گیفت کارت مستر کارت و ویزا کارت فعال بود. درحال حاضر این شرکت تنها در ارائه سرویس خرید از وبسایت آمازون فعال است و در مورد خدمات درگاه های مستقیم پرداخت و یا واسط، فعالیت خود را متوقف نموده است.

3- شرکت یک پی Yekpay:

شرکت یک پی هم شرکت فعالی است در زمینه ارائه درگاه های پرداخت دلاری ارزی. تنها مشکل شرکت یک پی در درگاه هایی که ارائه می دهد، نوع واسط بودن آن است. در ابتدای این مقاله لینک هایی از درگاه واسط و مستقیم گذاشته شده که شما می توانید مطالعه کنید.

شرکت YekPay درگاه واسط استرایپ Stripe ارائه می دهد که چندین مشکل دارد: یک، شما فقط می توانید به ارز یورو محصول بفروشید. دو، این درگاه واسط است و امکان مسدودیت آن در صورت باز شدن سایت از کشورهای تحریم و یا پرداخت از گیفت کارت را دارد. سه، درگاه واسط استرایپ می بایست ماهیانه تمدید شود، و به همین دلیل یک درگاه دائمی نیست. و شما می بایست ماهیانه هزینه اشتراک بالایی پرداخت کنید.

بهترین درگاه پرداخت بین المللی

9دیدگاه ها

نوشتن دیدگاه